Türkiye Bilişim Derneği (TBD) tarafından düzenlenen 8’inci Siber Güvenlik Ekosisteminin Geliştirilmesi Zirvesi’ne katılan MCT Telco Global CEO’su Mehmet Candan Toros, DG TV’de sorularımızı yanıtladı.
Mehmet Candan Toros, teknolojik inovasyonların siber tehditleri ne derecede tetiklediği konusundaki görüşlerini paylaştı.
Mehmet Candan Toros, düşüncelerini şu şekilde ifade etti: “Özellikle yapay zekânın teknolojideki ağırlığının artmasıyla birlikte, kontrolden çıkıyor diyemeyeceğim ama kontrol etmek çok daha zorlaşıyor. Teknoloji ilerledikçe, artık bakıyorsunuz, çok küçük firmalar, küçük ölçekli şirketler bile yapay zekâyla haşır neşir olmaya başladılar. Teknolojik gelişimlerde de artık yapay zekânın bir parçası olduğunu kabul ediyorlar. Dolayısıyla, teknolojik gelişme ilerledikçe aslında tehdit de artmış oluyor.”
VİDEO: 281
BAŞLIK: Teknolojik İlerleme ile Gelen Tehdit
KONUŞMACI: Mehmet Candan Toros – MCT Telco Global CEO







